Webshop laten maken

Een webshop laten maken door Laan Webdesign is een kwestie van goed overleg. De mogelijkheden worden besproken met de klant, waarna we aan de slag gaan en de webshop gaan maken.

Vooraf een prijsindicatie om een webshop te laten maken ontvangen ? Geen enkel probleem. Aan de hand van een checklist zijn wij in staat om snel een prijsopgave voor een webshop te maken. Op deze manier weet u snel wat u kunt verwachten. Aan de hand van enkele voorbeelden uit onze portfolio heeft u snel een idee wat u van ons kunt verwachten.

De webshop is een online winkel. Vaak wordt deze gebruikt naast het hebben van een fysieke winkel ter versterking van de verkoopmogelijkheden. Veelal is de webshop volledig geautomatiseerd en geïntegreerd in de eigen – voorraad – administratie.

Alleen een online webshop beheren kan natuurlijk ook. U heeft dan vaak alleen een ruimte nodig om van daaruit de goederen en producten te versturen. Een fysieke winkel is dan niet nodig.

Laan Webdesign kan u perfect helpen met het realiseren van een webshop. Een webshop laten maken is een kwestie van goede coördinatie, overleg en realisatie. Wij zijn in staat dit voor u te realiseren.

Het is zaak om goed over deze bovenstaande zaken na te denken. Dit vergemakkelijkt het laten maken van een webshop. Als u goed over bepaalde zaken heeft nagedacht vooraf, zult u merken dat het maken van een webshop alleen maar sneller verloopt.

Wat kunnen wij voor u betekenen ?

Laan webdesign is gespecialiseerd in het bouwen van webshops voor bedrijven. Reeds vele jaren ondersteunen wij bedrijven met hun online marketing activiteiten en helpen bij de laatste trends.

De kosten van een webshop

De kosten van een webshop bestaat natuurlijk uit een aantal onderdelen :

– Opstart kosten
– Maandelijkse kosten (onderhoud)
– Hostingkosten

Keuzes maken bij het maken van een webhshop

Als klant dient u keuzes te maken als u een webshop laat bouwen. Een aantal zaken dienen bekend te zijn voordat u de webshop laat inrichten door ons. Denk hierbij aan :

– Huisstijl
– Het verkoopproces van uw organisatie
– Hoe gaat u verzenden ?
– Welke software gaat u gebruiken ?
– Sterke en zwakke punten van de organisatie
– Het assortiment (wat wel / wat niet online aanbieden)
– Waar bent u als organisatie sterker dan de concurrentie !

Wij kunnen u assisteren bij :

– Het ontwerp / huisstijl
– Het inrichten van de webshop
– Installeren en implementeren hulpmiddelen (betaalmodules)
– Installeren van Social Media
– Ondersteunen bij de marketing van uw webshop

Laan Webdesign : “Taking your business to a higher level”